نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران
نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران با حضور جناب آقای فیاض معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران، دکتر محمدزاده مسئول اتاق فکر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران، دکتر حیاتی رییس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری، رؤسای آموزشکده های فنی و حرفه ای مازندران، اساتید و مدرسین دانشگاه، و نیز مسئولین ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه های استان مازندران در سالن جلسات دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری برگزار گردید.
دکتر حیاتی ریاست دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری امر به معروف و نهی از منکر را یک الزام دینی خواند و اظهار داشت: « بدنه ی اجتماع، سرشتی به هم پیوسته دارد و افراد نباید نسبت به سرنوشت بدنه ی جامعه بی تفاوت باشند. با امر به معروف و نهی از منکر و لحاظ نمودن آزادی های شخصی افراد، جامعه از یک سری آسیب های اجتماعی مبرّا خواهد شد. »
دکتر حیاتی ناهنجاری های اخلاقی و نابسامانی های اجتماعی را همانند ویروسی دانست که آسیب آن کل جامعه را به خود درگیر خواهد کرد و افزود: « همه ی ما نسبت به این ناهنجاری ها وظیفه ای داریم و این وظیفه، در قالب امر به معروف و نهی از منکر نمود پیدا می کند. همه ی آحاد مردم باید در این امر، نقش ایفا نمایند. افراد به صرف داشتن آزادی بیان و آزادی عمل، نمی توانند هر کاری را انجام دهند و آزادی واقعی به معنای سلب آزادی دیگران نخواهد بود. آزادی نباید موجب تضییع حقوق دیگران گردد. »
ریاست دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری با اشاره به آیات قرآن مجید در مورد امر به معروف و نهی از منکر گفت: « مردم می توانند از خدمات و آثار معنوی این سنّت اسلامی و دینی بهره ببرند. امّا اینکه چگونه می توان این فریضه دینی را اجرایی کرد و کمترین آسیب و بیشترین بهره را برد، امری است که باید در اتاق فکرهای اساتید دانشگاه و متخصصان دین و فرهنگ به نظاره نشست و دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری از میزبانی چنین جلسات سازنده ای حمایت و استقبال می نماید.
در ادامه آقای فیاض معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران و نیز دکتر محمدزاده مسئول اتاق فکر ستاد و دیگر افراد حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها، پیشنهادات و راه های اجرایی نمودن امر به معروف و نهی از منکر پرداختند. @saritechnicalcollege