در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403
nus.ac.ir

سخنرانی جناب دکتر امیر حیاتی در مراسم تکریم و معارفه

دکتر امیر حیاتی ریاست جدید دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری با گرامیداشت ماه محرم، مقدم حاضران در جلسه را گرامی داشت. دکتر حیاتی با تقدیر از ریاست قبلی دانشکده اظهار داشت: خدمات ارزنده ای که ایشان در زمان تصدی ریاست دانشکده انجام دادند، واقعاً قابل ستایش است و اعتقاد ایشان به کار گروهی و تیمی، منجر به خدمات مبارکی شده است. اینجانب نیز عضوی از این مجموعه بوده و شناخت کاملی از مجموعه دارم. بر خود وظیفه می دانم که از دکتر شفیعی ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای نیز تقدیر و تشکر داشته باشم که به بنده اعتماد کردند و این فرصت را به من دادند تا در پست جدید، در خدمت دانشگاه فنی و حرفه ای باشم و امیدوارم که لیاقت و شایستگی این پست را داشته باشم.

ریاست جدید دانشکده فنی ساری با تبیین اهداف دانشگاه ها افزود: امروزه سیاست وزارت علوم به سمت دانشگاه مأموریت گراست؛ به این معنی که متولی یک امر خاص است. مثلاً دانشگاه فرهنگیان که مسئولیت آن تربیت نیروی انسانی متخصص برای آموزش و پرورش می باشد. یعنی نظام حساس است که چه کسی می خواهد مسئولیت آموزش را به عهده بگیرد. البته با پیشرفت علوم و با گذشت زمان، امکان و شیوه ی ارائه نیز باید عوض شود.

دانشگاه فنی و حرفه ای نیز یکی از بزرگترین دانشگاه های مأموریت گرای کشور است. این دانشگاه طی سالیان گذشته مسئولیت تأمین تکنسین ها به عنوان حلقه ی مفقوده بین صنعت و دانشگاه را به عهده داشته است. امروزه کسب مهارتها یک ضرورت جهانی است. برای مثال کشور ژاپن در دهه شصت این ضرورت را احساس کرد و در طی دوره ای 16 ساله، 130 دانشکده کارآفرین را تدارک دیدند و خدمات و نتایجش را گرفتند. گذراندن دروس کارآفرینی توسط دانشجویان، یکی از برنامه های وزارت علوم در همین راستا بوده است.

دکتر حیاتی تأکید کرد: تکلیفی که به عهده دانشگاه فنی و حرفه ای قرار دارد یک تکلیف مدیریتی و حاکمیتی است. ما متولی کارآفرینی هستیم به این معنی که باید مهارت و کارآفرینی را توسعه دهیم و بدین منظور باید مشکلات جانبی این امر در خصوص نیروهای انسانی کارآمد و منابع مالی دانشگاه فنی و حرفه ای با همدلی مسئولان مرتفع گردد.

وی ادامه داد: ما به صرف این که دانشگاه هستیم، حق داریم کار دانشگاهی کنیم و ما توانایی جذب دانشجویان ارشد را نیز داریم و وزارت علوم هم در این حوزه و به گسترش مراکز کمک می نماید.

دکتر حیاتی در پایان ضمن تقدیر از همه مسئولین قبلی دانشکده گفت: ما باید استانداردهای شاخص دانشگاهی را در مرکزمان دارا باشیم و برگزاری دوره های کوتاه مدت کارآفرینی را پیگیری نماییم. با توجه به تعهد اینجانب، تلاش و کوشش و مسئولیت پذیری جزو اولویت های اصلی من می باشد و سعی می نمایم با کمک همه دوستان، فضایی لطیف و سرشار از محبت در دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری داشته باشیم و امیدوارم این روابط و تعامل منجر به خدمات مناسبی گردد.

« امیر حیاتی عضو هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای، دارای مدرک علمی دکتری با مرتبه استادیاری و دانش آموخته رشته فیزیک از دانشگاه مازندران و سابقه معاونت آموزشی دانشگاه فرهنگیان مازندران را در کارنامه آموزشی و اجرایی خود دارد.»