در حال بارگذاری ...
یکشنبه 23 دی 1403
nus.ac.ir

مراسم گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی

مراسم گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی با حضور پر شور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده در تالار 16 آذر برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی با حضور پر شور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده در تالار 16 آذر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، دوستعلی دهقان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری دانشجو را یک عنصر راهگشا و تحول آفرین خواند و اظهار داشت: دانشجو انسان فعال و کوشایی است که می تواند دگرگونی ایجاد نماید.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی ساری ضمن عذرخواهی بابت تأخیر یک هفته ای در برگزاری بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو گفت: به علت اینکه دهه پایانی ماه صفر را در پیش داشتیم و به احترام شهادت سه انسان آسمانی پیامبر مهربانی حضرت محمد (ص) و امام مدیریت و مدارا  امام حسن مجتبی (ع) و برکت ایران زمین امام رضا (ع)، یک هفته با تأخیر گرامیداشت روز دانشجو را برگزار نمودیم؛ چرا که سرور و نشاط این روز باید در شأن دانشجوی آزادی خواه و آزاد اندیش مسلمان باشد.

وی با اشاره به شعر اخوان ثالث که پس از کودتای 28 مرداد سروده شد تأکید نمود: کودتای ننگین 28 مرداد علیه دولت قانونی، مردمی و شایسته سالار دکتر مصدق روی داده بود و زبانها در کام کشیده شده بود، این هنرمند فضای آن زمان را به زیبایی ترسیم کرده است. در شعر وی ، سرما و یخبندان نمادی از استبداد و خفقان حاکم بر آن زمان بوده است. پس از کودتای 28 مرداد شاه با بگیر و ببندها و به زندان انداختن روشنفکران و یاران دکتر مصدق، فضا را آنگونه سرد کرد که اخوان ثالث این قطعه شعر را سرود.این ماجراها، آتش زیر خاکستری بود که آن سه آذر اهورایی دست به این حرکت نمادین زدند و حماسه 16 آذر را به تصویر کشیدند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسعلی ابراهیمی استاد معظم حوزه و دانشگاه سخنران مراسم بودند که در مراسم جشن حضور یافتند.

دکتر ابراهیمی یاد همه شهدای والا مقام و بویژه شهدای 16 آذر 1332 را گرامی داشت و گفت: موقعیت کنونی انقلاب ما مدیون رشادت های شهدای دانشجوی تحول آفرین بوده است. وی دو امر مهم تخصص و تعهد را از رسالت های مهم دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: تخصص تعهد یعنی ایمان به علم. اگر هر دو با هم حرکت نکنند مانند پرنده ای است که با یک بال پرواز کند. ایمان بدون علم و علم بدون ایمان نمی شود. خداوند به پیامبر گرامی اسلام می فرماید: « و یزکیهم و یعلّمهم الکتاب» و چندین آیه دیگر نیز در این مورد وجود دارد. دانشگاه این هر دو سلاح را بصورت جامع می تواند تجهیز نموده و بصورت کاربردی وارد جامعه بکند. علم با همه پیشرفت هایی که در ابعاد مختلف داشته، و توانسته در اختیار بشر قرار دهد، در کنار تعهد می تواند جامعه ی انسانی را به کمال برساند.

دکتر ابراهیمی در پایان به هویت واقعی دانشجوی مسلمان اشاره کرد و تأکید نمود: دانشجویان مسلمان در سال 32  با عزمی راسخ کوشیدند و افتخار بزرگی را در تاریخ ثبت نمودند.

لازم به ذکر است مراسم با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، اجرای موسیقی توسط گروه موسیقی دانشجویان دانشکده، اجرای نمایش طنز توسط هنرمندان صدا و سیمای مازندران و اهدای جوایز به دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی دانشکده به پایان رسید.